REGJISTRIMI I FLAMURIT TË BELGJIKËS PËR ANIKA - nga 699 €

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-belgium

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË BELGJIKËS PËR ANIKA - nga 699 €

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Belgjikës

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Belgjikës

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Belgjikës

Regjistrimi i flamurit të Belgjikës

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Belgjikës?

registration-certificate
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Belgjikë me emrin personal ose të kompanisë

E vlefshme per 5 vjet

E vlefshme per 5 vjet

Nuk ka nevojë për rinovime vjetore dhe nuk ka taksa vjetore të jahteve

Çmimi i ulët = 699 €

Çmimi i ulët = 699 €

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Belgjikës.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

It'sshtë një regjistrim i vlefshëm i flamurit të Bashkimit Evropian (BE) dhe është plotësisht i pranueshëm në të gjithë botën

Në dispozicion për 4 javë!

Në dispozicion për 4 javë!

Ne do ta bëjmë regjistrimin tuaj brenda 4 javësh

Pa kufizime

Pa kufizime

Asnjë kufizim detar ose distanca nuk zbatohet për anijet me flamur Belgjikë

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, bareboat dhe komercial - është i njëjti çmim

Privat, Bareboat & Tregtare

Pa vrojtim anijesh

Nuk kërkohet studim teknik

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Belgjikë të kujdeset për regjistrimin tuaj në vetëm 4 javë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Belgjikë dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura afër qoshes.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i anijeve në Belgjikë

Gjithçka përfshirëse për qytetarët BELGJIKE
699 €
.
Valid Worldwide
.
All registration fees
.
Expedited 4 weeks service
.
DHL overnight courier
.
Registration valid for 5 years
  RENDOS TANI
Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

 • card visa
 • card mastercard
 • card american-express
 • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

 • Dëshmi / Certifikatë kombësie dhe vendbanimi
 • Kopje e pasaportës ose kartës së identitetit tuaj kombëtar
 • Kopje e vërtetimit të pronësisë së varkës tuaj (Faturë, fatura e shitjes, akt noterial…)
 • Anulimi i flamurit tuaj të mëparshëm (nëse ka)
 • Një kopje e deklaratës së konformitetit të KE për anijet e ndërtuara pas 1998 dhe për motorët e ndërtuar pas 2006
 • Fotot:
  a) Një fotografi e anës së varkës, ose jetski,
  b) Një fotografi e numrit HIN, ose numri i bykut
  c) Një fotografi e pllakës CE të varkës
  d) Një foto e numrit serial të motorit(ve) nëse është e aplikueshme
 • Formulari online i plotësuar saktë

Për anijet e importuara: Kopja e deklaratës së konformitetit të KE-së, Dëshmia / Certifikata e pagesës së TVSH-së së BE-së

Për varkat e ndërtuara në shtëpi: Faturat e elementeve kryesore të varkës, si byk, direk, motori,.. Një raport sigurimi Deklaratë/deklaratë në frëngjisht/holandisht se ju jeni ndërtuesi, duke treguar modelin e varkës, kohën e ndërtimit me fillimin dhe data e përfundimit, adresa e vendndodhjes së ndërtimit dhe një referencë vizatimi.

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Belgjikë

Cilat kombësi mund të aplikojnë për flamurin e Belgjikës?
A mund të aplikoj nëse nuk kam një certifikatë CE?
A ndihmoni edhe ju me licencën belge belge?
A mund të regjistroj një kajak ose një ski jet?
Cili është afati kohor për regjistrimin nën flamurin belg?
A ka nevojë për ndonjë inspektim/anketë?
A duhen apostiluar dokumentet?
A duhet të kthej dokumentet origjinale për ndryshimin e pronësisë/fshirjes?
A pranoni dokumente në të gjitha gjuhët?
Çfarë licence nevojitet për të lundruar?

Merrni një ofertë pa detyrime për Belgjika Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner